BEHANDELINGEN

Laat je in de Piura Beauty Salon verwelkomen met een heerlijk kopje gezonde kruidenthee, terwijl je van een ontspannend voetenbad met natuurlijke oliën geniet.
De behandeling begint met een professionele huidanalyse, waarna je een persoonlijk advies krijgt met de voor jou geschikte producten en behandelingen.

Kies je voor een gezichtsbehandeling of voor een lichaamsbehandeling? Welke keuze je ook maakt, er wordt niet alleen aandacht besteed aan je huid, maar ook aan ontspanning. Je merkt dit aan de ongedwongen sfeer en de kleinste details. 

Beleef  Piura!

PIURA BEAUTIFUL

Met Piura Beautiful kies je voor heerlijke beauty behandelingen voor huidverzorging en huidherstel. Van toegankelijke instapbehandelingen en behandelingen voor huidverzorging tot luxe behandelingen voor wie meer wenst.

MEER INFO

PIURA ADVANCED

Piura Advanced gaat een stap verder en bevat producten en behandelingen die zijn ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie en werkstoffen. Hoogwaardige aanpak voor wie zijn of haar huid alleen het beste gunt. Zuivere en zeer prestatiegerichte ingrediënten die de huid tot herstel en verbetering aanzetten. Piura Advanced geeft je huid een jeugdige uitstraling als nooit tevoren en biedt duidelijke voordelen tegen veroudering.

MEER INFO

PIURA SPADREAMS

Met Piura SpaDreams kies je voor wellness behandelingen, ontspanning ten top!
Alle wellness behandelingen worden ingeleid met het Relaxation Intro, een ontspanningsritueel. Je laat tijdens de eerste minuten van de behandeling direct alle spanningen van je afglijden. Ook kun je kiezen uit diverse natuurlijke geurbelevingen, die je tijdens de gehele behandeling zullen omringen.

MEER INFO