12 september 2019 - 10:00
Zwaag

Piura Skincare Vervolgtraining B

Verdieping – Cases – Oefeningen – Herhaling – Knelpunten – Herbal Masks – Glycolzuren

Je hebt na de Starttraining A ervaring opgedaan met de basis behandelingen en je klanten hebben inmiddels kennis gemaakt met de wereld van Piura Skincare. Tijd voor het vervolg! De manier van intake en advies zullen we met elkaar doornemen en zien waar knelpunten zitten. Ook kijken we vanuit huidproblemen en huidzorgen naar de producten en behandelingen middels oefeningen en cases. Vervolgens nemen we alle zaken onder loep waar je tegenaan loopt. Na het theorie gedeelte is het tijd voor de praktijk voor extra oefening, hierbij komen ook de Herbal Masks en Glycolzuren aan bod. We werken zoveel mogelijk op elkaar, soms werken we met modellen.

Herbal Masks met de mooie werking van natuurlijke kruiden en plantoliën. Je kunt met de maskers de behandeling richten op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging. De huid is weer krachtig en Functioneert weer als nooit tevoren.

De Piura Glycolzuren hebben een exfoliërend effect: het verwijdert de dode huidcellen op effectieve wijze. Het zorgt voor een snellere opname van  nieuwe werkstoffen en stimuleert de celvernieuwing. Resultaat: de huid voelt merkbaar gladder en ziet er direct frisser en stralender uit.

Training voor Piura depositairs, nadat Starttraining A is gevolgd.

 

Geef je op via:
info@piura.nl of info@beautytrainingen.nl of vul het contactformulier in om je in te schrijven.