Loading...
Piura Advanced Behandeling2018-10-24T17:03:52+00:00

PIURA ADVANCED BEHANDELINGEN

Van nature is de huid soepel, zacht en veerkrachtig. Wanneer we jong zijn, regelt de huid alles zelf; de cellen zijn in gezonde conditie. De huid vernieuwt zich voortdurend, van binnenuit worden  nieuwe huidcellen opgebouwd en aan de buitenkant afgestoten. Zo vernieuwt de huid zich continu. Helaas wordt dit proces verstoort door diverse invloeden van buitenaf en van binnenuit; de huid verliest haar kracht en souplesse en de huidfuncties gaan achteruit. Na verloop van tijd wordt de huid zwakker, verliest de huid sneller haar vocht en zien we onze huid sneller verouderen. Je huid heeft op dit moment behoefte aan een stimulerende (kuur-) behandelingen met hoogwaardige en krachtige werkstoffen.

Piura Advanced gaat een stap verder en bevat producten en behandelingen die zijn ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie en werkstoffen. Hoogwaardige aanpak voor wie zijn of haar huid alleen het beste gunt. Zuivere en zeer prestatie gerichte ingrediënten die de huid tot herstel en verbetering aanzet. Piura Advanced geeft je huid een jeugdige uitstraling als nooit tevoren en biedt duidelijke voordelen tegen veroudering.

PIURA BIO PEELING

Dè professionele dieptereiniging van de huid.
Dé hulp bij huidproblemen zoals een onzuivere of beschadigde huid,  littekens en hyperpigmentatie.

  • Peelend, reinigend en zuiverend
  • Verbetert de huidstructuur
  • Verhelderend op de huidstint
  • Een frisse uitstraling
  • Anti-aging

Bijbehorende producten >>>

Informatie voor beauty professionals >>>

Foto’s voor en na:

Salon Femme, Enkhuizen
Look’s, Echteld

PIURA PERFECT SKIN TREATMENT

Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik!
Verwijdert dode huidcellen, verfijnt de poriën, vermindert comedonen en
onzuiverheden, intensieve hydratatie, huidvernieuwing & anti-aging.
Inclusief bijzondere activerende massage & masker.

Ontdek de Perfect Skin productlijn voor thuisgebruik >>>

PIURA SUPREME LIFT TREATMENT

Ervaar de direct liftende werking van Supreme Lift!
Vermindert lijntjes en rimpels aanzienlijk, geeft een direct voelbaar
aanspannende werking, en zorgt voor een strakke kaakcontour en liplijn.

Ontdek de Supreme Lift producten voor thuisgebruik >>>

PIURA BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een huidverbeterende behandeling voor het gezicht en verbetert de conditie van de huid. Rimpels, littekens, vochtophopingen en andere huidproblemen kunnen hiermee aanzienlijk verminderd worden. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastinevezels wordt gestimuleerd. Hierdoor ziet  de huid er jonger, gladder en steviger uit!

Ontdek de kracht van de Piura bindweefselmassage in een totale behandeling ter bevordering van een goede bloedcirculatie, voor een betere huidconditie en opname van de werkstoffen.
Piura Bindweefselmassage, de natuurlijke ‘facelift’!

PIURA CUPPING MASSAGE

Cupping is in Zuid-Amerika en Peru een eeuwenoude traditie. Bij de Piura Cupping massage werken we met siliconen cups waarbij net als de traditionele werkwijze in Peru een vacuüm ontstaat. De massage heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt daarbij verklevingen los,het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Ontdek de kracht van de Piura cupping massage voor jouw huid!

Binnenkort kun je deze behandeling bij diverse Piura Salons ondergaan. Tevens kun je, naast de behandeling in een Piura Salon, deze ook zelf thuis uitvoeren. Spoedig zijn de cups bij ons te bestellen. Inclusief demonstratie video! Houd het in de gaten!

** gratis verzending vanaf € 45 ** attentie bij je bestelling ** 10% welkomstkorting bij inschrijving nieuwsbrief ** Sluiten