PIURA BEAUTIFUL

Met Piura Beautiful kies je voor heerlijke beauty behandelingen voor huidverzorging en huidherstel. Van toegankelijke instapbehandelingen en behandelingen voor huidverzorging tot luxe behandelingen voor wie meer wenst.

PIURA DISCOVERY

Een echte aanrader voor je eerste kennismaking met Piura Skincare en de Piura Beautysalon. Tijdens deze kennismakingsbehandeling wordt het Piura gevoel je helemaal duidelijk. Na een heerlijk voetenbad met natuurlijke oliën, word je ondergedompeld in het Piura Wellness gevoel middels het Piura Relaxation Intro, een ontspanningsritueel waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door geur, muziek, warmte en atmosfeer. Je begeeft je even in een totaal andere wereld, de wereld van Piura. Even weg van het drukke leven, even geen gedachten, geen zorgen. Laat ons je mee op reis nemen, een reis langs de frisse kust van Peru, richting de zinderende woestijn. Voel de warme zon, genietend in de oase in de woestijn. Beleef het prachtige natuurschoon van de Andes en de Colca Canyon en de groene amazone vol exotische planten, bloemen en vooral heerlijke vruchten. Ervaar de geuren van de natuur, en de rust niet te vergeten. Daarna wordt de behandeling voortgezet. Je Piura specialist legt je het concept uit en na een professionele huidanalyse wordt een speciaal op jouw huid aangepaste behandeling gegeven. Tijdens het vervolg van de behandeling wordt rekening gehouden met je huidtype en –conditie op het moment van de behandeling en worden de juiste producten ingezet.

PIURA BEAUTIFUL TREATMENTS

Ontspan en geniet van diverse BEAUTIFUL gezichtsbehandelingen die speciaal op jouw huid en wensen worden afgestemd. Je kunt kiezen voor een compacte behandeling of juist een uitgebreide behandeling, bestaande uit een ontspanningritueel, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, vochtbehandeling, masker, massage en nabehandeling. Te boeken voor 45, 60 of  90 minuten.

PIURA YOUNG SKIN – PURIFY

Purify Treatment is een reinigende gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor de jonge Piura liefhebbers onder ons. De behandeling wordt geheel op de problemen van deze jonge huid gericht, waarbij gewerkt wordt met de Purify producten van ‘Treasures of the Earth’.

PIURA BASIC

Ook wie een kleiner budget heeft kan bij de Piura Beauty Salon terecht.
Schoonheid dient immers voor iedereen haalbaar te zijn!

PIURA + TREATMENTS

PIURA HERBAL MASKS

Een belangrijke stap naar huidherstel en –verbetering.

Intensieve maskers met natuurlijke kruiden en plantoliën voor een optimaal resultaat. De ultieme behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft.

Met de maskers kan de behandeling gericht worden op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging. Je huid is weer krachtig en functioneert weer als nooit tevoren. En… je dagelijkse verzorging wordt beter door de huid opgenomen.

PIURA DELIGHT TREATMENT

De ultieme behandeling voor anti-aging.

Deze behandeling is een fusie van ontspanning en huidverbetering. Deze behandeling begint ook met het Relaxation Intro. De geurbeleving en het ontspanningsritueel zorgen voor dubbel genieten. De meest hoogwaardige werkstoffen geven jouw huid de perfecte anti-aging behandeling. Je ogen en hals krijgen extra aandacht. Je huid is vitaal en staat weer volop in haar kracht!

PIURA  HOT-COLD  SENSATION

Een bijzondere huidstimulerende ‘shock-therapie’ behandeling met verrassende elementen die een gezonde doorbloeding van je huid stimuleren.

PIURA WINTER COMFORT TREATMENT

Je huid heeft het in de winter zwaar te verduren. Blootstelling aan koude lucht maakt je huid gevoeliger, het gure weer maakt je huid droger en schraler. Tijd voor voeding en comfort! Kies voor deze speciale winterbehandeling tijdens de koude winterperiode. Om je huid ook ‘s winters in een goede conditie te houden, is het belangrijk om je dagelijkse producten die je thuis gebruikt aan te passen. In de salon zal de Piura Specialist je hierin extra adviseren.