PIURA SPADREAMS BEHANDELING

Met Piura SpaDreams kies je voor wellness behandelingen. Dat is ontspanning ten top!
Alle wellness behandelingen worden ingeleid met het Relaxation Intro, een ontspanningsritueel. Je laat tijdens de eerste minuten van de behandeling direct alle spanningen van je afglijden. Ook kun je kiezen uit diverse natuurlijke geurbelevingen, die je tijdens de gehele behandeling zullen omringen.

HAMMAM OF THE ANDES 

De Hamman van de Andes. Dé behandeling voor ontspanning, wellness en beleving! Je wordt meegenomen in een ontspanningsreis, omringd door heerlijke geuren die je zelf kiest. De behandeling zelf zorgt voor een zeer diepe huidreiniging, ontgifting en voeding van de huid. Tegelijkertijd zorgt het voor een ongekend gevoel van behaaglijkheid, verwennerij en ontspanning.

De behandeling bestaat uit: geurbeleving – scrubritueel met pure zeezouten – inzeepritueel voor dieptereiniging – massage en nabehandeling met natuurlijke oliën.

Voel de energie en fitheid in je lichaam terugvloeien!

ROSE QUARTZ MASSAGE

Een bijzondere ervaring: een massage uitgevoerd met de handen en speciale rozenkwarts rollers, die de massage een dieper en intensiever effect geven. De massage zelf voelt ontspannend aan, terwijl je voelt dat het veel meer effect geeft dan een ‘gewone’ massage. Ideaal bij regelmatige stress, spanning en spierpijnen in rug, nek en hoofd en spierknopen. Ook voor sporters of bij chronische problemen.

Rose Quartz Massage: een ware beleving!

PIURA HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massages werden eeuwen geleden al gebruikt door de Inca`s, Indianen en de Maori’s bij belangrijke rituelen en/of genezende behandelingen. Geniet van een heerlijke massage met verwarmde (basalt) stenen en olie. De massage heeft een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. De warmte dringt diep door in de spieren waardoor deze soepel worden. Bovendien wordt de doorbloeding extra gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De ontspannende en helende werking van de Hotstone+ massage is een unieke ervaring. Een weldaad voor lichaam en geest.

COLDSTONE MASSAGE

Koude stenen helpen bij o.a. het afkoelen van het lichaam en het tegengaan van zwellingen. De balans in de massage tussen de hot en cold stones maakt het een unieke ervaring. Deze massagevorm is nog diepgaander. Afvalstoffen die blokkades veroorzaken worden nog beter losgemaakt en worden beter afgevoerd.

MAGNEET MASSAGE

Een fijne massage voor gezicht en lichaam met magneten voor een ontspannend en diepwerkend effect.

Deze massage verlicht spanningen in het hele lichaam. Door de lichte, doch functionele strijkingen, kun je je beter ontspannen en ontladen. De magneten zelf zorgen voor een verbetering in de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Hierdoor komt het lichaam in rust en balans, waarna het lichaam weer nieuwe energie tot zich kan nemen. Een mooie en vooral heerlijke massage die een diepere werking heeft en meer ontspanning biedt.

WELLNESS MASSAGES

Voor iedereen die een effectieve ontspanningsmassage wenst, voor het gehele lichaam of een deelmassage, zoals bijvoorbeeld rug, schouder en nek. Bij Piura worden de massages altijd voorafgegaan door een oppervlaktereiniging en dieptereiniging (scrubbehandeling) waardoor de werkstoffen van de massageproducten nog beter hun werking kunnen doen. Geen halve behandeling bij Piura!

WELLNESS FEET & WELLNESS FEET LUXE

Zorg goed voor je voeten. Zij zorgen immers ook goed voor jou!
Een voetbehandeling bestaande uit: een aromatisch voetenbad, scrubbehandeling, eelt verwijdering, het verzorgen van de nagels en nagelriemen. Afsluitend kun je genieten van een ontspannende massage en nagellak (french manicure, kleurlak of blanke lak). De Wellness Feet Luxe behandeling is inclusief een voetpakking met hoogwaardige werkstoffen die je voeten en onderbenen in opperste conditie brengen, terwijl je zelf heerlijk kunt ontspannen.

WELLNESS HANDS & WELNESS HANDS LUXE

Je handen worden continu blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen, water en schoonmaakmiddelen. Niet voor niets wordt gezegd dat de handen de leeftijd verraden. Verzorg je handen dan ook goed, door voor een Wellness Hand behandeling te kiezen, bestaande uit: een aromatisch handbad, scrubbehandeling, het verzorgen van de nagels en nagelriemen. Afsluitend kun je genieten van een ontspannende massage en nagellak (french manicure, kleurlak of blanke lak). De Wellness Hand Luxe behandeling is inclusief een handpakking met hoogwaardige werkstoffen die uw handen in opperste conditie brengen, terwijl je zelf heerlijk kunt ontspannen.