Piura Skincare in jouw Schoonheidssalon?!

Wil je je als Beauty Professional onderscheiden?
Ben je op zoek naar een belevingslijn met maximale huidverbetering?

Maak kennis met Piura Skincare en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Piura Skincare is geschikt voor  de gediplomeerde schoonheidsspecialist die:

  • kiest voor de combinatie van natuurlijkheid én huidvriendelijkheid

  • zich wil onderscheiden met een uniek concept

  • waarde hecht aan samenwerking met zijn/haar leverancier

Nederlands merk

Piura Skincare is een Nederlands merk. Doordat de producten in eigen beheer én land worden geproduceerd, ervaar je een andere dimensie binnen ons merk: de creativiteit van het proces van productontwikkeling en alle processen die hierbij komen kijken. Wij ontwikkelen producten speciaal voor de professionele markt. Naast producten voor thuisgebruik ontwikkelen we diverse producten voor de speciale behandelingen in de Piura Salon.

Met ruim 20 jaar ervaring in de professionele beautybranche is Piura Skincare een solide en ervaren partner voor jou en jouw salon.

In deze snelle tijd met veel informatiebronnen, diverse betrouwbare maar helaas ook met vele misleidende beloften, kun je bij Piura Skincare vertrouwen op een eerlijke, pure manier van productontwikkeling, een heldere communicatie en korte lijnen.

Wij zijn méér dan alleen cosmeticaleverancier! Wij geloven in samenwerking en partnership.
We helpen je graag in je bedrijf waar nodig en delen onze kennis met onze specialisten.

INFORMATIEMAP AANVRAGEN

Schoonheidsspecialist?
Geïnteresseerd wat Piura Skincare voor jouw salon kan betekenen?

Opleidingscentrum

Doordat we onze producten in eigen beheer ontwikkelen, ontwikkelen we daarbij ook onze eigen behandelingen en massages. Compleet met een breed trainingsprogramma, verzorgd door ervaren docenten. Hiervoor hebben we Opleidingscentrum Beautytrainingen.nl in Zwaag (gem. Hoorn, NH). Hier worden trainingen verzorgd op het gebied van producten, behandelingen, massagetechnieken, verkoop & marketing.

Naast de Piura trainingen kun je daar terecht voor nog meer mooie specialisaties en technieken. Denk aan Bindweefselmassage, Cupping, Micro Needling, Honingbindweefselmassage, Dieptemassage met minerale stenen tot zelfs een interessante training over Voeding & Huid. En bovenal de Beroepsopleidingen Schoonheidsspecialist (basis niveau 3) en Allround Schoonheidsspecialist (niveau 4) alsmede de losse specialisaties als Acne Specialisatie, de Man in je Salon, Elektrisch ontharen, Huidverbeterende massages, Additionele behandelingen.

Meer hierover lees je op de betreffende website: www.beautytrainingen.nl

ONTDEK ALLE PIURA TRAININGEN
AGENDA TRAININGEN
INFORMATIEMAP AANVRAGEN