Trainingen

Ontdek hier de trainingen, speciaal voor de Piura Beautysalons

Piura Skincare
Starttraining A

Een training voor Schoonheidsspecialisten die met Piura Skincare gaan starten in de salon. Deze training gaat vooraf met een webinar die je vanuit huis kunt volgen, vervolgens 1 dag training in ons trainingscentrum

Deze training is dus een onderdeel van je start met Piura Skincare. Je krijgt inzicht in de filosofie van Piura, de werkstoffen, de producten en de behandelingen.  Wij bieden je allerlei tools waarmee je na deze training aan de slag kunt gaan. In deze training zit ook een praktijkgedeelte; je leert hoe je de Relaxation Intro (ontspanningsritueel) kunt geven en de Piura Discovery (kennismakingsbehandeling) en de Beautiful behandelingen. In het praktijkgedeelte werken we zoveel mogelijk op elkaar, soms werken we met modellen.

Piura Skincare
Vervolgtraining B

Verdieping – Cases – Oefeningen – Herhaling – Knelpunten – Herbal Masks – Glycol Peeling

Na de Starttraining A en de start met Piura in je salon heb je ervaring opgedaan met de basis behandelingen en je klanten hebben inmiddels kennis gemaakt met de wereld van Piura. Tijd voor het vervolg! We gaan kijken waar knelpunten zitten. Ook kijken we vanuit huidproblemen en huidzorgen naar de producten en behandelingen middels oefeningen en cases. Vervolgens nemen we alle zaken onder loep waar je tegenaan loopt. Na het theorie gedeelte is het tijd voor de praktijk voor extra oefening, hierbij komen ook de Herbal Masks en Glycol Peelingaan bod. We werken zoveel mogelijk op elkaar, soms werken we met modellen.

Herbal Masks met natuurlijke kruiden en plantoliën. Je kunt de behandeling richten op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging.

De Piura Glycol Peeling verwijdert dode huidcellen op effectieve wijze. Het zorgt voor een snellere opname van nieuwe werkstoffen en stimuleert de celvernieuwing. Ze zijn makkelijk in diverse behandelingen in te zetten.

Piura Skincare
Training C: SpaDreams & Results

Een combinatie van behandeling van het creatieve belevingsconcept van Piura en tevens hulp in je salon en verkoop.

Piura SpaDreams:
– 100% natuurlijk
– zelf samen te stellen en af te stemmen op iedere klant
– een compleet wellness concept voor gezicht en lichaam
– maakt iedere behandeling tot een ware beleving

In de training richten we ons op de gezichtsbehandelingen, gecombineerd met wellness onderdelen om iedere gezichtsbehandeling tot een bijzondere ervaring te maken. We blikken terug op de voorgaande trainingen en kijken waar we jou nog meer mee kunnen ondersteunen.

 • Unieke geurbelevingen
 • Veilig werken met de Essences
 • Ontspanningsrituelen
 • Reinigingsrituelen
 • Beleving & Results

Training voor Piura depositairs, toegankelijk nadat Starttraining A is gevolgd.

Piura Skincare
Refresh Training

Opfrissen – Verdieping – Cases – Knelpunten – Summer/Winter behandeling

Je hebt de Piura Starttraining A en Vervolgtrainingen B en C al gehad en werkt al de nodige tijd met Piura Skincare. Deze training is ideaal om periodiek (bijvoorbeeld jaarlijks) bij te wonen om je kennis op te frissen en ideeën op te doen. Variatie in je behandelingen en een brainstormsessie met collega’s. Tijd voor een refresh!

TRAINING OP MAAT! Een groot deel van deze training stemmen we af op de behoefte van de deelnemers. Hiervoor wordt van te voren je input gevraagd. Naast het doornemen van de gewenste items, worden alle nieuwe producten behandeld. Ook het praktijkgedeelte stemmen we af op de behoefte van de groep en de actualiteit/seizoen.

Training voor Piura depositairs, toegankelijk nadat training A, B en C is gevolgd.

Piura Advanced
Bio Peeling training

Dè professionele dieptereiniging van de huid.
Dé hulp bij huidproblemen zoals een onzuivere of beschadigde huid, littekens en hyperpigmentatie.
Jarenlang onderzoek resulteert in:

 • Een Bio Peeling, uniek in zijn soort
 • Nieuw werkstofcomplex voor onderscheidende werking
 • Andere benadering in de behandeling:  unieke voorbehandeling, gecombineerde massage en nazorg
 • Creativiteit in de behandeling
 • Toegankelijk instap
 • 100% natuurlijk
 • met BioScrubs: biologisch en ecocert gecertificeerd
Beauty from the Amazon Rainforest

Voor een indruk van de resultaten >>>

Piura Advanced
Perfect Skin & Supreme Lift

Piura Perfect Skin
Met Piura Perfect Skin ligt een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik. Resultaat door unieke combinatie van ingrediënten in deze productlijn, speciale massage en complete behandeling.Deze producten en behandeling is een prima alternatief voor fruitzuren en glycolzuren, met vergelijkbare exfoliërende resultaten, echter daardoor een natuurlijke en veilige, maar zeer doeltreffende huidpeelende werkstof. De werkstoffen zorgen voor een continue verwijdering van de dode huidcellen (in ieder product) en daarmee voor een continue huidvernieuwing. Aansluitende werkstoffen begeleiden het huidvernieuwingsproces en zorgen voor een gezonde en goed functionerende huid.

Piura Supreme Lift
De vermoeide en rijpere huid krijgt nieuw leven ingeblazen door een synergetisch samenspel van een innovatief werkstofcomplex. Door de direct liftende werking is de huid gladder, voller en krijgt weer glans. Direct liftend – Gladmakend – Rimpelvullend – Anti-Aging.

Beide behandelingen leer je in 1 training.
Beide lijnen bestaan uit een complete salonbehandeling in kuurvorm. Vervolgens een mooi aansluitende thuisbehandeling.

Piura Advanced
Verdiepingstraining Peelings

In deze training leer je meer over peelings en de achtergrondinformatie hierover.
Je leert het verschil tussen de diverse peelings, de sterkten, mogelijke combinaties ermee en zeer belangrijk: de uitwerkingen op de verschillende huiden. Een belangrijk vervolg en herhalings-/ opfristraining wanneer je reeds met de Piura Bio Peeling en Glycolzuren werkt. Om nog meer uit je peelingbehandelingen te halen, beter te begrijpen wat er in de huid gebeurd, zodat je per klant beter kunt bepalen welke behandeling je gaat inzetten en hoe.

Deze training is toegankelijk en relevant voor Piura depositairs, nadat Vervolgtraining B èn Training Bio Peeling is gevolgd.

Reviews

– Boeiende en leerrijke verdiepingstraining met praktijkgerichte voorbeelden.
– Een interessante training waarbij je veel leert van andere ervaringen.
– De training wordt met liefde voor het vak gegeven.
– Superblij dat ik deze training heb gedaan.
– Niet alleen ikzelf heb een boost gekregen, maar ook mijn klanten krijgen binnenkort weer een flinke oppepper!

 

INCA Facial Massage

Piura Advanced
INCA Facial Massage

In de Piura INCA Facial Massage wordt de nadruk gelegd op lifting en huidverbetering.
We maken gebruik van meerdere technieken, herleid aan de zienswijze van de Inca’s, de indianenstam van Peru. Waarin respect getoond wordt voor de huid en zijn zelfredzaamheid. Hoewel de massage liftend en huidverbeterend bedoeld is, zal de klant een intense ontspanning ervaren. Een aanrader voor de Piura Schoonheidsspecialist die de filosofie en achtergrond van de Piura Skincare productlijnen en behandelingen meer accent wil geven en haar of zijn ‘basis’ gezichtsmassage wil uitbreiden.

Training voor Piura depositairs, nadat Starttraining A is gevolgd.

Ga naar AGENDA op BEAUTYTRAININGEN.NL
INFORMATIEMAP AANVRAGEN